Peace matbord Ø 150 cm
Peace matbord Ø 150 cm    

Peace matbord Ø 150 cm


10495kr

E-postadress
 

Matbordet Peace från Brafab är en hett efterlängtad nyhet inför säsongen 2024. Brafabs designteam har haft både estetik, kvalitet och funktionalitet i åtanke, när man utvecklat ett runt matbord med centrumstativ helt i aluminium.

Peace matbord, med diameter 150 cm, rymmer ledigt 6 sittande. Stilen med den tunna 3-delade bordsskivan i aluminium skapar en modern look, och materialvalet garanterar långvarig hållbarhet.

Den unika konstruktionen med ett mittstativ eliminerar det vanliga problemet med trängsel kring bordsbenen, vilket gör Peace idealiskt för komfortabla och sociala sammankomster.

Brafabs Peace är enastående när det gäller underhåll. Den smidiga aluminiumytan är enkel att rengöra och kräver minimalt underhåll, vilket gör det till ett praktiskt val för både privata hem och offentliga utrymmen. Brafab har noggrant utformat "Peace" för att passa in i olika miljöer och stilar.

Dess generösa storlek gör att Peace enkelt kan rymma upp till sex personer, vilket gör det till ett perfekt val för familjemiddagar eller sociala tillställningar. Brafabs fokus på detaljer och kvalitet säkerställer att varje måltid vid Peace blir en minnesvärd upplevelse.

Med Peace tillför Brafab ett praktiskt runt och lätt möblerat bord – Något som hittills bara återfunnits bland teakborden. Brafabs hantverksskicklighet och designexpertis lyser igenom i varje detalj av "Peace", vilket gör det till ett måste för den moderna konsumenten inför säsongen 2024.

Ø 150 cm. Höjd 73 cm.

Vi lagerför Peace i antracit. Övriga färger är beställningsvara.

Levererans i mitten av April

Powered by Talex e-handelssystem