Cafe

Sortera produkter :
Visa: 

Fiam cafémöbler Sirio och Spring

Fiam grundades av Francesco Favagrossa 1975. Sedan starten har grundtanken varit att producera möbler av hög kvalitet, i en enkel Italiensk design. Produkterna är tillverkade i Italien, med en tillverkningsprocess som genomsyras av kvalitet. Café gruppen med Sirio bordet och stolen Spring är ett resultat av italiensk design och Fiam kvalitet.

Spring och Sirio är inga lågprisprodukter. Dom gjorda för att hålla i decenier! Om du vill ha ett vacker cafegrupp av högsta kvalitet för många år framöver, så så är Sirio och Spring ditt val.

Sirio

Det runda bordet Sirio har diameter 67 cm. Bordet är hopfällbart och tar liten plats vid förvaring. Sirio är tillverkat av högfast stål, som helgalvaniserats och därefter pulverlackerats. Några av våravisningsexemplar av Sirio har stått ute varje säsong i ett decenium och det finns inte en rostfläck, Sirio står stadigt i vinden. Vi har aldrig sett ett Sirio blåsa omkull - och här på slättladet blåser det bra kan vi lova.

Spring

Stolen Spring har ben som går i båge, och sjunker därför inte ner i gräsmattan. Spring tillverkas på samma vis som bordet Sirio och har givetvis samma höga kvalitet.

Vi lagerför Sirio och Spring i sex olika färger – Klara för omedelbar leverans.

 

I kulören Violett säljer vi Fiam som grupp om 1 Sirio bord och 2 Spring stolar, till kraftigt reducerat pris då färgen är utgående.

Spring och Sirio i kulörerna Antasit, vit, Sage Green och Cappuchino säljer var för sig. Stolarna säljs parvis.

Tyvärr kan vi inte längre få tag Spring och Sirio i kulörerna röd eller Blågrå.

 

 

Visar 1 till 10 (av 10 produkter) Resultatsidor:  1 
Powered by Talex e-handelssystem