Ninja positionsstol grå 2-Line
Ninja positionsstol grå 2-Line    

Ninja positionsstol grå 2-Line


1590kr

E-postadress
 

Vi har låtit Brafab ta fram Ninjas positionsstol i samma 2-line konstrotting som man finner i Soho serien. Unik produkt framtagen för oss. 

Köp till valfri dyna.

Lagervara klar för omedelbar leverans.

Total höjd 93 cm. Total bredd 59 cm.

Ninja serien från Brafab

Ninja är den storsäljande serien från Brafab – Här i fjolårets succéfärg rustik. Ninja positionsstol är en beprövad konstruktion, som Brafab tog fram redan 2012, och som Vimab i Laholm sålt i hundratals exemplar sedan 2013. Den steglösa positionsstolen i konstrotting blev snabbt en framgång och en avlösare till Andy stolen, i aluminium och textilen, som bara hade 5 fasta positioner.

Positionsstol eller Karmstol?

En positionsstil är ungefär 300kr dyrare än karmstol, vilket kan vara väl värt pengarna. Sommarkvällar sitter vi ofta kvar hela kvällen, och då är det skönt att kunna variera sin sittställning med Ninjas enkla handgrepp. Kom in i vår butik och prova. Vi har alla Ninja positionsstolar och karmstolar i vår utställning

Rustik, beige, svart eller grå 2-line

Färgvalet är naturligtvis en ren smaksak och beroende av bord och övrig möblering i rummet. Till teakbord säljer alla färger, men rustik och den nya grå 2-line dominerar. . Till aluminiumbord följer stolen ofta bordets färg. Till vita aluminiumbord väljs dock ofta grå konstrotting. Till Rodez bordet väljs oftast Ninja beige eller rustik till den naturfärgade skivan, och Ninja svart eller grå 2-line till den grå bordsskivan.

Powered by Talex e-handelssystem