Brafab utemöbler i Laholm

Glendon Brafab

Glendon från Brafab - Se vårt jubileumspris

Vi är din lokala Brafab leverantör i Laholm, med över 10 års erfarenhet av Brafab utemöbler. Vi har öppet hela året. Provsitt Brafab utemöbler i vår butik. Fri hemkörning.

I år firar vi äntligen 10-års jubileum (2 år försenat). Se alla våra jubileumspriser HÄR

Om du bor i Laholm kan du handla utemöbler hela året – närmare än många andra. Vi är en fackhandel i branschen, med 10 års erfarenhet av utemöbler från Sveriges främsta leverantörer. Vår huvudleverantör är Brafab.

Vimab i Laholm är Brafab i Laholm

I Laholm har vi målmedvetet byggt upp en butik med utemöbler och inredning för uterummet sedan 2011. Vi har byggt upp förtroende hos leverantörer av utemöbler som Brafab, Hillerstorp, Artwood, Fiam och Röshult med flera.

Laholm är något av ett Svenskt nav för produktion av utemöbler. Traditionen är lång med företag som Brafab, KWA, Mellby Garden med flera. Vi vill vara en del av den traditionen, med målsättningen att bli en etablerad detaljhandel, och ett självklart 1:a-val för utemöbler i regionen.

Service, kunskap och kvalitet Vi är ett familjeföretag som är specialinriktade på utemöbler och säljer enbart utemöbler. Vi vet hur man optimalt utnyttjar den lilla balkongytan, hur man får plats med släkten till midsommar och hur man på enkelt sätt håller sin loungegrupp klar för användning. Vi lägger mycket energi på att utveckla ett sortiment av utemöbler som är hållbara och anpassade för det svenska klimatet.

Vi tror inte på billiga produkter, men vi tror på kvalitetsmöbler till låga priser.

Weldon Brafab

10 år med utemöbler

I år firar vi 10-års jubileum med en hal rad av kampanjer och erbjudanden. Vi har också ett rejält utökat sortiment från vår huvudleverantör Brafab.

Vår stora butik ligger på vår egen gård på Månstorpsvägen 11. På drygt 650m² utställningsyta visar vi upp det bästa utemöbler branschen kan erbjuda. Vi har öppet hela året, både i butiken och i E-handeln. Under högsäsong är vår butik öppen alla dagar.

Vi har fri leverans av utemöbler

Vi levererar till din dörr, utan att det kostar ett öre extra. Du kan med andra ord sitta lugnt hemma i soffan och låta oss sköta leveransen av dina utemöbler. Om du har Swish är du välkommen att betala i samband med leverans.

Utemöbler från Brafab

Brafab är vår huvudleverantör. Vi har lärt oss att Brafab breda sortiment och höga kvalitet utgör den optimala grunden för vårt urval av utemöbler.

Powered by Talex e-handelssystem