Ninja positionsstol grå
Ninja positionsstol grå    

Ninja positionsstol grå


2290kr

E-postadress
 

En äkta klassiker från Brafab. Ninja positionsstol i grå konstrotting har funnits nästan lika länge som vi har.

Köp till valfri dyna.

Lagervara klar för omedelbar leverans.

Total höjd 93 cm. Total bredd 59 cm.

Ninja serien från Brafab

Ninja är den storsäljande serien från Brafab – Här i fjolårets succéfärg rustik. Ninja positionsstol är en beprövad konstruktion, som Brafab tog fram redan 2012, och som Vimab i Laholm sålt i hundratals exemplar sedan 2013. Den steglösa positionsstolen i konstrotting blev snabbt en framgång och en avlösare till Andy stolen, i aluminium och textilen, som bara hade 5 fasta positioner.

Positionsstol eller Karmstol?

En positionsstil är ungefär 300kr dyrare än karmstol, vilket kan vara väl värt pengarna. Sommarkvällar sitter vi ofta kvar hela kvällen, och då är det skönt att kunna variera sin sittställning med Ninjas enkla handgrepp. Kom in i vår butik och prova. Vi har alla Ninja positionsstolar och karmstolar i vår utställning

Rustik, grå eller svart

Färgvalet är naturligtvis en ren smaksak och beroende av bord och övrig möblering i rummet. Till teakbord säljer vi alla färger, men rustik och svart dominerar. Till aluminiumbord följer stolen ofta bordets färg. Till vita aluminiumbord väljs dock ofta grå konstrotting. Till Rodez bordet väljs oftast Ninja rustik till den naturfärgade skivan, och Ninja svart eller grå till den grå bordsskivan.

Powered by Talex e-handelssystem