Möbelskydd

Möbelskydd soffskydd och parasollskydd är en billiga livstidsförlängare för utemöbler. 

Nyttan med möbelskydd soffskydd och parasollskydd

Möbelskydd är en billig livstidsförlängare för utemöbler. Slitaget på utemöbler är mångfalt större än för motsvarande möbler inomhus, och ett skydd till dina möbler är en investering i avsevärt ökad livslängd. Solljusets UV-strålar bleker och åldrar. UV-resistenta klädslar och dukar reducerar skadorna från UV-strålarna, men stoppar dom inte. Ett möbelskydd, soffskydd eller parasollskydd tar upp UV-strålningen istället för möbeln.

Nederbörd har olika inverkan på våra utemöbler. Aluminiumdetaljer och stativ påverkas i mindre utsträckning, men textilier, dynor och trä på verkas i högre utsträckning. Ett möbelskydd förhindrar att nederbörden får direktkontakt med möbeln.

Både fåglar och våra husdjur har en förkärlek för våra utemöbler, soffor och parasoller. Inte minst brukar fåglarna tycka att det hopfällda parasollet är en utmärkt utsiktspunkt.

Våra möbelskydd soffskydd och parasollskydd

Vi tar våra möbelskydd från marknadsledande Brafab. Brafabs möbelskydd, soffskydd och parasollskydd är tillverkade av kraftig slitstark polyester med förstärkningar av PVC. Möbelskydd måste andas så att kondens ventileras ut. Det är också viktigt att möbelskydden är så långa att de ligger på marken och på så vis tar upp markens kondens vid värmepåslag.

Möbelskydd

Möbelskydd kallar vi skydd som är avsedda för utemöbler och målgrupper. Möbelskydd avsedda för matgrupper är 86 cm höga.

Soffskydd

Soffskydd är avsedda för loungegrupper.  De finns soffskydd för raka soffor, vinklade soffor, och större soffskydd som är avsedda att täcka en hel soffgrupp. Soffskydden är bara 65 cm höga

Parasollskydd

Vi säljer parasollskydd i flera storlekar. Parasollskyddet är bara tänkt att skydda parasollduken – inte hela parasollet ned till marken.

 

  Möbelskydd 240x200  

 Brafab 

SEK:850:- Endast i butik
  Soffskydd 170x90  

 Brafab 

SEK:420:-  Köp nu 
  Soffskydd 200x90  

 Brafab 

SEK:510:-  Köp nu 
  Soffskydd 270x90  

 Brafab 

SEK:630:-  Köp nu 
  Soffskydd 330x270  

 Brafab 

SEK:1190:-  Köp nu 
  Möbelskydd Du&Ja  

 Brafab 

SEK:460:- Endast i butik
  Parasollskydd 2,5-3 m  

 Brafab 

SEK:240:- Endast i butik
  Skydd till frihängande parasoller  

 Brafab 

SEK:320:- Endast i butik
Visar 1 till 23 (av 23 produkter) Resultatsidor:  1